Service

Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Algemeen
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan met Manga Winkeltje.

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer
Naam ondernemer: Esmeralda Monster
Handelend onder de naam: Manga Winkeltje

Vestigingsadres:
Bommelskoussedijk 64
3286LP Klaaswaal        

Telefoonnummer: 06-27141845
Bereikbaarheid:
Vanaf maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 22:00 uur (ivm werk)
Zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur
Via de e-mail ten alle tijden bereikbaar.
E-mailadres: info@mangawinkeltje.nl

KvK-nummer: 54589118
Btw-identificatienummer: NL204929465B01

Artikel 3 - Afbeeldingen en specificaties
Afbeeldingen en specificaties worden zo goed mogelijk getoond, maar zijn ter indicatie. Het kan zijn dat enkele details van een artikel afwijken, hier worden geen rechten aan ontleend en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding van de overeenkomst.  

Artikel 4 - Prijzen
De vermelde prijzen zijn in euro's en inclusief BTW, op de meeste artikelen is de margeregeling van toepassing.
Indien margeregeling niet van toepassing is, is het BTW-tarief 9% voor boeken/manga's en 21% voor overige aangeboden producten.
Prijzen zijn exclusief verzendkosten. De prijzen van bestelde artikelen worden niet na plaatsing van bestelling verhoogd.
Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Artikel 5 - Overeenkomst
Een overeenkomst tussen de klant en Manga Winkeltje komt tot stand nadat de order door Manga Winkeltje is bevestigd en geaccepteerd.
Manga Winkeltje behoudt het recht om zonder opgave van reden de orders niet te accepteren. Na ontvangst van betaling worden de orders verwerkt.

Artikel 6 - Levering
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Producten worden van de website gehaald als deze niet meer op voorraad zijn.
Verzending vind plaats met DPD, GLS of PostNL en voor de verzendkosten wordt een staandaardtarief gebruikt afhankelijk van gewicht en of het door de brievenbus past.
Manga Winkeltje is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door PostNL, DPD of GLS.
Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden, zodra het totaalbedrag is bijgeschreven op onze bankrekening.
Alle genoemde termijnen zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Het is mogelijk om op afspraak de bestelling af te halen, in dit geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Een afspraak voor het ophalen van de bestelling kan gemaakt worden via de mail.

Artikel 7 - Betaling
De bestelling kan op 2 manieren betaald worden, namelijk via een overschrijving of contant bij afhalen.
Indien de bestelling verzonden moet worden, moet vooruit betaald worden. Dit moet gebeuren binnen 7 dagen na het plaatsen van de bestelling. Hierna vervalt het recht op eigendom terug bij Manga Winkeltje en vervalt de bestelling, en mogen de artikelen opnieuw aangeboden worden.

Artikel 8 - Zichttermijn / herroepingsrecht
Geleverde goederen kunnen binnen 7 dagen na levering zonder opgave van reden worden geretourneerd nadat een bericht/melding naar mangawinkeltje@gmail.com is gestuurd. Terugzending dient te gebeuren in een goed beschermde verpakking, in de originele staat waarin de goederen zijn geleverd.
Als blijkt dat de goederen zijn beschadigd vervalt het recht van ontbinding. Binnen 30 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen zal het aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten door Manga Winkeltje terugbetaald worden. De terugzending van goederen komt geheel voor eigen rekening van de koper.
Het herroeprecht geldt niet voor producten die door hun aard niet kunnen worden teruggestuurd, een voorbeeld hiervan is gesealde producten waarvan de seal is verbroken.

Artikel 9 - Eigendomsvoorbehoud
Producten van Manga Winkeltje blijven eigendom van Manga Winkeltje tot de afnemer aan zijn/haar verplichtingen heeft voldaan.
Artikel 10 - Privacy
Manga Winkeltje respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie die verschaft wordt, vertrouwelijk wordt behandeld.
Persoonsgegevens zullen nooit ter beschikking worden gesteld aan derden.

Artikel 11 - Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten tussen Manga Winkeltje en de klant waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.