Service

Betaling en Levering


Betaling
Je kunt op 2 manieren jou bestelling betalen, namelijk via contante betaling of een overboeking. De eerste optie (contante  betaling) is alleen mogelijk als je jou bestelling komt ophalen. Ophalen kan alleen in overleg in Klaaswaal. Let op! Alleen in overleg (via telefoon of mail), we zijn geen echte winkel enkel een webwinkel, houdt hier rekening mee ;).
De tweede optie is overboeking van het geld na het plaatsen van de bestelling. Je plaatst de bestelling en maakt daarna zelf het geld over onder vermelding van ordernummer/factuurnummer. Zorg wel dat je de betaling binnen 7 dagen overmaakt, anders wordt je bestelling geannuleerd. Nadat het bedrag ontvangen is, wordt de bestelling verzonden.
Waarom wordt er geen gebruik gemaakt van ideal? Dat komt doordat dit veel kosten met zich mee brengt en ik deze kosten dan aan jou/jullie moet doorberekenen. Dan worden de producten duurder, misschien komt dit nog in de toekomst.

Levering
Goederen worden verzonden met DPD en in sommige gevallen met Postnl of GLS
Tarieven:

Brievenbuspost
Ongeveer 2 manga's kunnen in een envelop verstuurd worden en nog door de brievenbus.
Zijn het meer manga's of hele dikke manga's wordt het al snel pakketpost.Tarief binnen NL is hiervoor 4,25 euro.

Pakketpost NL
Gewicht
Tarief
Tot 10 kg
€  7
10kg t/m 20kg
€ 12,50

Ophalen bij een dpd-punt NL
Het is ook mogelijk om je bestelling bij een zelfgekozen dpd punt op te halen, kosten hiervan zijn 5 euro, of bij meer dan 10 kg is dit 10 euro. Let wel op dat je het daar niet te lang laat staan, anders wordt het teruggestuurd na een bepaalde termijn.


Naar België kan ook verstuurd worden hiervoor wordt gls of dpd gebruikt ivm de lagere tarieven als postnl.
,
Pakketpost
Gewicht
Tarief
t/m 5 kg
€ 12,00
5kg t/m 9 kg
€ 16,00
9kg t/m 20kg
€ 20,00

We hebben nu de optie voor België om het op te halen bij een dpd-punt. Let op dat je de bestelling dan bij een zelfgekozen punt moet ophalen. Ophalen bij een dpd-punt kost 9,50 euro tot 10 kg.